Fietsen met de bierproevers

Dendermonde – Wie per fiets de streek wil verkennen, kan nog tot 9 september meedoen aan de fietszoektocht van de Ros Beiaard Bierproevers. De Dendermondse bierliefhebbers organiseren hun zoektocht al voor de derde maal.

Inschrijven kan in café Sint-Joris, café-restaurant Den Ommeganck en op de Dienst Toerisme van de stad Dendermonde -allemaal op de Grote Markt. Deelnemen kost 5 euro. Geen geld, vooral als je weet dat elke deelnemer een fles door de vereniging zelf gebrouwen Aymonbier van driekwart liter cadeau krijgt. Bovendien zit er 1500 euro in de prijzenpot.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord