Zoek

Fietsen met de bierproevers

Dendermonde – Wie per fiets de streek wil verkennen, kan nog tot 9 september meedoen aan de fietszoektocht van de Ros Beiaard Bierproevers. De Dendermondse bierliefhebbers organiseren hun zoektocht al voor de derde maal.

Inschrijven kan in café Sint-Joris, café-restaurant Den Ommeganck en op de Dienst Toerisme van de stad Dendermonde -allemaal op de Grote Markt. Deelnemen kost 5 euro. Geen geld, vooral als je weet dat elke deelnemer een fles door de vereniging zelf gebrouwen Aymonbier van driekwart liter cadeau krijgt. Bovendien zit er 1500 euro in de prijzenpot.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie