Zoeken

Sportactiviteiten voor 50-plussers

Dendermonde – De stedelijke sportdienst pakt voor het eerst uit met sportactiviteiten voor 50-plussers. Men wil met het initiatief 50-plussers laten bewegen en sporten op hun eigen niveau. Er is keuze uit verschillende sporten zoals badminton, curve bowl, omnisport, seniorengym en aquagym. De lessen hebben plaats van september 2007 tot juni 2008 (geen les in de vakantie), uitgezonderd aquagym en omnisport die in reeksen plaatsvinden.

De eerste lessen vinden plaats in de week van 10 september. Hier kan u op elk moment aansluiten. “Omnisport – reeks 1” start op 3 september en loopt tot 12 november. Aquagym wordt gegeven in reeksen van 10 lessen en start op 27 september. Bij aquagym kan u enkel aansluiten bij de start van een nieuwe reeks. De kostprijs bedraagt 15 euro voor een tienbeurtenkaart. Je betaalt 45 euro voor de aquagym.

Inlichtingen en inschrijvingen: stedelijke sportdienst, Van Langenhovestraat 203A, Dendermonde. Tel. 052 21 06 12.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie