Search

Vier maanden werk aan de Mandekensstraat

Baasrode – In opdracht van zowel het stadsbestuur van Dendermonde als dat van Buggenhout zal het wegdek van de Mandekensstraat worden vervangen. Tegelijk wordt het kruispunt met de provinciale baan heringericht. De werken gebeuren in vier fasen. Bij elke fase komt een wegomlegging in overleg met de lokale politie. De woningen blijven tijdens de werken steeds bereikbaar met de wagen behalve tijdens de laatste 3 dagen van de werkzaamheden.

De werken starten op maandag 20 augustus en zullen ongeveer 4 maanden duren, zo laat het stadsbestuur weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie