Vier maanden werk aan de Mandekensstraat

Baasrode – In opdracht van zowel het stadsbestuur van Dendermonde als dat van Buggenhout zal het wegdek van de Mandekensstraat worden vervangen. Tegelijk wordt het kruispunt met de provinciale baan heringericht. De werken gebeuren in vier fasen. Bij elke fase komt een wegomlegging in overleg met de lokale politie. De woningen blijven tijdens de werken steeds bereikbaar met de wagen behalve tijdens de laatste 3 dagen van de werkzaamheden.

De werken starten op maandag 20 augustus en zullen ongeveer 4 maanden duren, zo laat het stadsbestuur weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie