Zoek

Jeugd lust wel pap van tennis

tcscheldedreef2

Grembergen – Vorige zaterdag sloot tennisclub Scheldedreef zijn seizoen af met een evenement exclusief voor de jeugd. “Alle jeugdleden, maar ook alle deelnemers van de zomerstages en hun respectievelijke ouders waren uitgenodigd. Het werd een formidabel succes met meer dat 60 deelnemers”, laat voorzitter Roger De Proft weten. De aanwezigen kregen naast informatie over het winterprogramma van de tennisschool een hele namiddag tennis en andere sporten aangeboden.

Na afloop demonstreerden Dieter Van Schoors, die hoogstwaarschijnlijk binnenkort A-speler wordt, en Kristof De Leeuw hun allerbeste tennis in een welgesmaakte demonstratiematch. De kwaliteit van hun tennis deed de jeugdspelers, maar ook hun ouders watertanden. Anneleen De Proft, voorzitter van het jeugdcomité, en het volledige team (foto) dromen ervan dat ook enkele van hun jeugdspelers doorstoten naar de top.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie