Vandalen vernielen bloemenwagens

vandalenbloemenwagens2

vandalenbloemenwagens1

Sint-Gillis – “In de nacht van 4 op 5 september hebben onbekenden de praalwagens van De Blockvrienden, De Colmanvrienden en Fantasia beschadigd op het werkterrein in de Moerstraat”, laat Frankie Van Beveren, de woordvoerder van het Bloemencorso weten.

“Hiervoor diende over een afsluiting te worden gekropen om deze vandalenstreken te kunnen uitvoeren. Kasseistenen werden op de wagens teruggevonden terwijl stukken werden afgebroken en sommige delen van de wagens in de containers werden teruggevonden.” Er werd klacht ingediend bij de politie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

4 reacties

Geef een antwoord