Zoek

Vandalen vernielen bloemenwagens

vandalenbloemenwagens2

vandalenbloemenwagens1

Sint-Gillis – “In de nacht van 4 op 5 september hebben onbekenden de praalwagens van De Blockvrienden, De Colmanvrienden en Fantasia beschadigd op het werkterrein in de Moerstraat”, laat Frankie Van Beveren, de woordvoerder van het Bloemencorso weten.

“Hiervoor diende over een afsluiting te worden gekropen om deze vandalenstreken te kunnen uitvoeren. Kasseistenen werden op de wagens teruggevonden terwijl stukken werden afgebroken en sommige delen van de wagens in de containers werden teruggevonden.” Er werd klacht ingediend bij de politie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

4 reacties

Geef een reactie