Zoek

Feest voor jarige chiro EJO

Appels – Chiro EJO, de meisjeschiro uit Appels, bestaat 40 jaar. Voor de dames is dat meer dan reden genoeg om feest te vieren, iets wat ze komend weekend (14, 15 en 16 september) dan ook uitgebreid gaan doen.

Het was priester Jan Bosteels die in 1967 een chiro voor meisjes oprichtte in Appels. Onder impuls van Marie-Rose Geldof, de toenmalige groepsleidster, werd de basis gelegd van een succesverhaal. Al wie de afgelopen 40 jaar in haar voetsporen volgde, kan zich vrijdagavond nog eens uitleven met een karaoke in disco-stijl.

Onder de noemer, of kreet, Bikke Bikke Bik… Ham Ham Ham serveert chiro EJO op zaterdagavond warme beenhesp met frietjes. Je bent welkom vanaf 17u30.  Later op de avond, om 20u30, verkopen de leidsters zichtzelf. “Zoek je iemand om te komen babysitten, de boodschappen te doen, of een romantisch diner voor twee voor te bereiden?! Kom dan gerust mee bieden”, zo prijzen ze zichtzelf aan.

Op zondag begint de jeugdbeweging met een dankviering (10u30 in de St-Apolloniakerk in Appels) en een receptie voor alle sympathisanten in het Parochiaal Centrum. De namiddag wordt voorbehouden om te doen waar het in de jeugdbeweging om draait: een spel. Van 14u tot 17u is er een spel zonder (leeftijds)grenzen waaraan iedereen -klein, groot, jongen, meisje- kan en mag deelnemen.

Meer informatie op de website van Chiro Ejo – www.chiroejo.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie