Actiecomité verzamelt bezwaarschriften

Sint-Gillis – Het actiecomité Oud Klooster verzamelde bij de inwoners van de Boonwijk bezwaarschriften tegen het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP). Het comité gaat niet akkoord met de afbakening van het kleinstedelijk gebied in Dendermonde waardoor de inplanting van een nieuwe gevangenis op het Oud Klooster mogelijk wordt. “Deze bezwaarschriften worden morgenochtend bij het Provinciaal bestuur van Oost-Vlaanderen in Gent afgegeven”, aldus Wim Uyttersprot namens het actiecomité.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie