Zoek

Actiecomité verzamelt bezwaarschriften

Sint-Gillis – Het actiecomité Oud Klooster verzamelde bij de inwoners van de Boonwijk bezwaarschriften tegen het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP). Het comité gaat niet akkoord met de afbakening van het kleinstedelijk gebied in Dendermonde waardoor de inplanting van een nieuwe gevangenis op het Oud Klooster mogelijk wordt. “Deze bezwaarschriften worden morgenochtend bij het Provinciaal bestuur van Oost-Vlaanderen in Gent afgegeven”, aldus Wim Uyttersprot namens het actiecomité.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie