Nieuwe ‘dynamische webstek’ voor middenschool Zwijveke

Dendermonde – De ouders van de nieuwe leerlingen van de middenschool Zwijveke kregen als eerste de nieuwe website van de school te zien. “Onze vorige site begon er inderdaad een beetje verouderd uit te zien”, geeft directeur Nick Van kerckhoven toe. “Meteen een goede aanleiding om het totale concept van onze internetpagina’s om te gooien. Met een heus webteam werd er wekenlang gebrainstormd en zo is de huidige look en de nieuwe aanpak uit de bus gekomen.”

Kris Van Huynegem, coördinator van het taalbeleid op middenschool Zwijveke, verduidelijkt: “Onze aanpak is nieuwsgebaseerd. Alles wat er op en rond de school gebeurt bekijken we nu als nieuws. Zo lees je bij de recentste nieuwsberichten de visie van onze leraar muziek op het overlijden van operaster Pavarotti. Maar ook een opvallende gebeurtenis op school kan aanleiding geven tot een bericht. Meer en meer zullen leerlingen het nieuws gaan maken. Met veel foto’s en multimediafragmenten wordt het dus een heel dynamische webstek.”

www.zwijveke.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord