Nieuwe ‘dynamische webstek’ voor middenschool Zwijveke

Dendermonde – De ouders van de nieuwe leerlingen van de middenschool Zwijveke kregen als eerste de nieuwe website van de school te zien. “Onze vorige site begon er inderdaad een beetje verouderd uit te zien”, geeft directeur Nick Van kerckhoven toe. “Meteen een goede aanleiding om het totale concept van onze internetpagina’s om te gooien. Met een heus webteam werd er wekenlang gebrainstormd en zo is de huidige look en de nieuwe aanpak uit de bus gekomen.”

Kris Van Huynegem, coördinator van het taalbeleid op middenschool Zwijveke, verduidelijkt: “Onze aanpak is nieuwsgebaseerd. Alles wat er op en rond de school gebeurt bekijken we nu als nieuws. Zo lees je bij de recentste nieuwsberichten de visie van onze leraar muziek op het overlijden van operaster Pavarotti. Maar ook een opvallende gebeurtenis op school kan aanleiding geven tot een bericht. Meer en meer zullen leerlingen het nieuws gaan maken. Met veel foto’s en multimediafragmenten wordt het dus een heel dynamische webstek.”

www.zwijveke.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord