Kom dit weekend op tegen kanker!

Dendermonde – Komend weekend komt Dendermonde op tegen kanker en zal je her en der vrijwilligers zien die de ondertussen alom gekende azalea’s verkopen. De financiële opbrengst van de actie gaat naar concrete projecten, bijvoorbeeld voor kinderen met kanker, palliatieve zorgen en psychosociale begeleiding van kankerpatiënten.

Maar niet alleen de financiële opbrengst is van belang. Ook de sensibilisering kan enorme winst opbrengen. Dit jaar is de strijd tegen borstkanker een prioriteit. Kom op tegen Kanker roept alle Vlamingen op om hun dierbare vrouwen tussen 50 en 69 jaar aan te moedigen naar hun borsten te laten kijken. Ook het stadsbestuur van Dendermonde wil zijn steentje bijdragen door de plantjesverkoop.

Je vindt de Kom op tegen kanker-vrijwilligers op de volgende plaatsen:

Donderdag 13 september: Delhaize Sint-Gillis.

Vrijdag 14 september: Delhaize Sint-Gillis, GB Mechelsesteenweg, Aldi Mechelsesteenweg, Administratief Centrum Franz Courtensstraat, dienstencentrum Zonnebloem, dienstencentrum Zilverpand, dienstencentrum Sint-Vincentius, service flats Klein Kwartier, en Oudegem (deur aan deur verkoop).

Zaterdag 15 september: Colruyt Oude Vest, GB Mechelsesteenweg, Aldi Schoonaarde, Delhaize Oude Vest, Delhaize Sint-Gillis, Schoonaarde (deur aan deur verkoop), Grembergen (deur aan deur verkoop), Oudegem (deur aan deur verkoop), en Sint-Blasius (parking).

Zondag 16 september: Kerk Lutterzele, Kerk Keur, en Sint-Blasius.

Hebben we iets gemist? Kom jij ook op tegen kanker? Je vereniging? Laat het ons en de rest van Dendermonde weten als reactie bij dit bericht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord