Het Huelgas Ensemble in Sint-Gillis

Sint-Gillis – In het kader van het Festival van Vlaanderen en met de steun van het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen is eind september het Huelgas Ensemble onder leiding van Paul Van Nevel te gast in Dendermonde. Op 27 september om 20 uur brengt het Huelgas Ensemble met tien zangers en een instrumentaal kwintet madrigalen ten gehore van Michelangelo Rossi (1601-1656) in de kerk van Sint Egidius in Sint-Gillis. Aan de vooravond van het concert, op 26 september om 20 uur, interviewt Friedl’ Lesage dirigent Paul Van Nevel in cultuurcentrum Belgica. Het belooft een boeiend gesprek te worden over zijn leven, werk en passies. Het interview is gratis bij te wonen, maar wegens het beperkte aantal plaatsen is reservatie verplicht.

Meer informatie: 052 20 26 26. Of surf naar: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie