Het Huelgas Ensemble in Sint-Gillis

Sint-Gillis – In het kader van het Festival van Vlaanderen en met de steun van het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen is eind september het Huelgas Ensemble onder leiding van Paul Van Nevel te gast in Dendermonde. Op 27 september om 20 uur brengt het Huelgas Ensemble met tien zangers en een instrumentaal kwintet madrigalen ten gehore van Michelangelo Rossi (1601-1656) in de kerk van Sint Egidius in Sint-Gillis. Aan de vooravond van het concert, op 26 september om 20 uur, interviewt Friedl’ Lesage dirigent Paul Van Nevel in cultuurcentrum Belgica. Het belooft een boeiend gesprek te worden over zijn leven, werk en passies. Het interview is gratis bij te wonen, maar wegens het beperkte aantal plaatsen is reservatie verplicht.

Meer informatie: 052 20 26 26. Of surf naar: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord