Scheldefeesten kennen succes

Baasrode – Een zonnige dag, en dus veel volk op de Scheldefeesten in Baasrode. Zowel voor de oude schepen als voor de blinkende auto’s kwamen veel gegadigden. Dat je er een frisse pint of trappist kon drinken en de kinderen zich konden uitleven op allerlei attracties was deze zondagnamiddag uiteraard ook een grote troef.

Kijk verder voor enkele foto’s.

Enkele prachtig opgeknapte schepen van het begin van de vorige eeuw lagen aan de kade. Ook al werder ze niet als luxueuze plezierboten gebouwd, toch valt de prachtige afwerking op.

Op de tuningdays vind je ook prachtig afgewerkte voertuigen, al hadden de kijklustigen vooral oog voor blinkende velgen en overdadige muziekinstallaties. En de tuning-variant van de caravan, natuurlijk.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord