Search

Scheldefeesten kennen succes

Baasrode – Een zonnige dag, en dus veel volk op de Scheldefeesten in Baasrode. Zowel voor de oude schepen als voor de blinkende auto’s kwamen veel gegadigden. Dat je er een frisse pint of trappist kon drinken en de kinderen zich konden uitleven op allerlei attracties was deze zondagnamiddag uiteraard ook een grote troef.

Kijk verder voor enkele foto’s.

Enkele prachtig opgeknapte schepen van het begin van de vorige eeuw lagen aan de kade. Ook al werder ze niet als luxueuze plezierboten gebouwd, toch valt de prachtige afwerking op.

Op de tuningdays vind je ook prachtig afgewerkte voertuigen, al hadden de kijklustigen vooral oog voor blinkende velgen en overdadige muziekinstallaties. En de tuning-variant van de caravan, natuurlijk.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie