Zwaar gewonden in Mespelare

Mespelare – Vier zwaar gewonden, waarvan een paar met levensbedreigende verwondingen werden afgevoerd naar de twee Aalsterse ziekenhuizen, is de balans van een zwaar verkeersongeval gisteren in de late namiddag op de Steenweg naar Dendermonde in Mespelare.

In de richting naar Aalst reden om 17.20 uur twee zware motoren waarvan één bestuurd werd door een man uit Ruisbroek met als duo zitster zijn elfjarige dochter. De tweede motor werd bestuurd door een vrouw (44) uit Roosdaal. Eén van de motorrijders kwam frontaal in botsing een Smart die uit de richting Aalst kwam en werd bestuurd een vrouw (30) uit Lebbeke. De tweede motorrijder boorde zich in de flank van de Smart. De drie motorrijders werden door de klap weggeslingerd. Twee ziekenwagens van de brandweer van Aalst en één van de Dendermondse brandweer brachten de zwaar gewonden naar het Aalsters Stedelijk Ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwziekenhuis. Het parket van Dendermonde stuurde een deskundige ter plaatse. De Steenweg naar Dendermonde werd meer dan 3 uur voor alle verkeer afgesloten door de politie van Dendermonde en Aalst. De brandweer van Dendermonde werd ter plaatse gestuurd om het wegdek te reinigen. (km)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord