Stem voor je favoriete band!

Grembergen – Het rockfestival Zandrock in Grembergen gooit het over een andere boeg dit jaar. Zandrock vecht op zaterdag 6 oktober de ‘Slag Der Jeugdhuizen’ uit. De organisatoren vroegen aan enkele jeugdhuizen in de buurt om hun favoriete band af te vaardigen naar het festival.

Jeugdhuis Zenith | Bar Code Inject
Jeugdhuis Snuffel | Herpes
’t Joc Buggenhout | Breakdown
Jeugdhuis Juvenes | Whiplash
KSA Hamme | Full Throlle Fury

Jij krijgt de kans om mee te beslissen over de uiteindelijke winnaar van de ‘Slag Der Jeugdhuizen’. Welke band mag volgens jou Zandrock/Slag Der Jeugdhuizen dit jaar winnen? Doe mee aan deze populariteitstest!

Klik hier om te stemmen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord