Lachen met Gunter Lamoot

Sint-Gillis – De werkgroep Comedy van jeugdhuis Zenith pakt bij de seizoenstart stevig uit. Op zaterdag 6 oktober programmeert de werkgroep de stand up comedian Gunter Lamoot. In het voorprogramma zit Petra Truant, een meisje van 16.

“Sinds onze start in 2005, lang voor de comedy boom in Vlaanderen, willen we comedy in Dendermonde promoten. Dit doen we door enerzijds Dendermonds talent te stimuleren en anderzijds de beste comedians – bekend of onbekend – naar Dendermonde te halen,” vertelt Toon Vermeir.

Tickets voor het optreden van Gunter Lamoot kunnen besteld worden via wgcomedy@hotmail.com en kosten 8 euro. Studenten en leden van Zenith genieten een korting. Zij betalen respectievelijk 5 en 4 euro. Bovendien krijgen mensen die minstens zes tickets bestellen via dit e-mailadres, één daarvan gratis. De deuren gaan open om 20 uur en de show begint om 20.30 uur. Meer informatie over het hele comedyseizoen is te vinden op http://wgcomedy.blogspot.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie