Zoeken

Matijs Dierickx wint badmintontornooi in Lausanne

Sint-Gillis – Matijs Dierickx, supertalent bij Drive BC Dendermonde, won gisteren met zijn vaste dubbelpartner Freek Golinski de finale van het herendubbel in de reeks jonger dan zeventien jaar op het “Head Lausanne Youth International 2007”. In de finale versloegen ze twee andere landgenoten Amurag Barmucha en Kris Dendoncker. Het tornooi in Lausanne maakt deel uit van het Badminton Europe Junior Circuit 2007-2008. Het eerstvolgend internationaal tornooi voor Matijs zijn de Europese Kampioenschappen in Istanboel, Turkije van 24 tot 28 oktober 2007.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie