Matijs Dierickx wint badmintontornooi in Lausanne

Sint-Gillis – Matijs Dierickx, supertalent bij Drive BC Dendermonde, won gisteren met zijn vaste dubbelpartner Freek Golinski de finale van het herendubbel in de reeks jonger dan zeventien jaar op het “Head Lausanne Youth International 2007”. In de finale versloegen ze twee andere landgenoten Amurag Barmucha en Kris Dendoncker. Het tornooi in Lausanne maakt deel uit van het Badminton Europe Junior Circuit 2007-2008. Het eerstvolgend internationaal tornooi voor Matijs zijn de Europese Kampioenschappen in Istanboel, Turkije van 24 tot 28 oktober 2007.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie