Zoek

Laat je verwennen in de Bibliotheek

Dendermonde – Is het lang geleden dat je nog eens in een van de bibliotheken van Dendermonde bent geweest? Grijp dan tussen 12 en 21 oktober je kans. Immers, tijdens de bibliotheekweek valt er wat te beleven in de bib.

In Dendermonde start op vrijdag 12 oktober de Bibweek naar jaarlijkse gewoonte met een boekenverkoop. Die gaat door van 18u tot 21u en ’s zaterdags tussen 10u en 17u. Op zaterdag krijgt elke bibliotheekbezoeker een VIP-behandeling. In de bibliotheek kan je terecht voor kwartiertje hand en/of voetmassage (van 11 tot 16 uur). Cartoonist Bart Baels zal je bovendien tussen 11 tot 15 uur bovendien onderwerpen aan zijn tekentalent. Doe daar een hapje en een drankje bij, en je hebt meer dan reden genoeg om eens langs de bibliotheek te gaan.

Ook de rest van de week is de lezer meer ddan ooit koning in de Dendermondse bibliotheken. Je krijgt een gratis magneet voor op de koelkast thuis, of een mooie bibtas voor wie zich nieuw inschrijft.

Tijdens de bibliotheekweek loopt ook de wedstrijd De weg naar Boekegem.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie