Dansateljee brengt morgen Ierse tapdans

Appels – Rijbaan Piet zet morgen in het kader van de Open Bedrijvendag de deuren (en paardenstallen) wijd open. Er staat heel wat op het programma. Het Dendermondse Dansateljee zal er onder meer Iers tapdansen.

Al geruime tijd wordt in Dendermonde de tapdans beoefend. Roger De Proft oogstte met met ‘Jazzcraze’ (1989) en ‘Jazzcraze 2’ (1992) heel wat succes. De schitterende tapdanschoreografieën gaven de shows een dynamische, sprankelende en opgewekte sfeer.

Bij de start van dansschool Dansateljee stond tapdans naast ballet, funkjazz, hip hop en musical op het programma. De tapdans evolueerde mee met de invloed die uitging van shows als de ‘Riverdance’ en ‘The Lord Of The Dance’ met Michael Flatley en de Tapdogs uit Australie.

Dansateljee brengt met de Irish Tinker Tapdansshow een formidabele belevenis: wit-zwart gevlekte Ierse paarden die een carrousel rijden terwijl tapdansers kletterend figuren maken. Deze show is een unieke gebeurtenis en kende tot nu toe veel bijval in Meerbeke, Waasmunster en Maldegem. Dansateljee is morgen te gast bij Rijbaan Piet in Appels.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie