Zoeken

Gratis fruit op school!

In het Heilige-Maagdcollege krijgen de leerlingen vanaf  vandaag, iedere donderdag en vrijdag, een gratis stuk fruit. De actie kadert binnen het MOS-project (Milieu op School).
“Elke donderdag en vrijdag tijdens de ochtendpauze van 10u. kunnen de leerlingen in de gang naar de refters een appel of peer afhalen, zolang de voorraad strekt. Milieu en gezondheid gaan immers hand in hand”, aldus het MOS-team van het Heilige-Maagdcollege.
De school is sinds 2004 de trotse bezitter van het label “Groene School” en probeert ieder jaar met nieuwe acties de school steeds weer een beetje groener te laten zien. Een stukje fruit i.p.v. een koekje in verpakking kan de afvalberg alvast weer wat kleiner maken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie