Gratis fruit op school!

In het Heilige-Maagdcollege krijgen de leerlingen vanaf  vandaag, iedere donderdag en vrijdag, een gratis stuk fruit. De actie kadert binnen het MOS-project (Milieu op School).
“Elke donderdag en vrijdag tijdens de ochtendpauze van 10u. kunnen de leerlingen in de gang naar de refters een appel of peer afhalen, zolang de voorraad strekt. Milieu en gezondheid gaan immers hand in hand”, aldus het MOS-team van het Heilige-Maagdcollege.
De school is sinds 2004 de trotse bezitter van het label “Groene School” en probeert ieder jaar met nieuwe acties de school steeds weer een beetje groener te laten zien. Een stukje fruit i.p.v. een koekje in verpakking kan de afvalberg alvast weer wat kleiner maken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord