Zoek

Dag van de Jeugdbeweging in Dendermonde

Dendermonde – Nu vrijdag, 19 oktober, is het Dag van de Jeugdbeweging. Dat is dé dag om te laten zien dat je lid van de jeugdbeweging bent. Je doet dat door in uniform naar school (of werk) te gaan.

Ook de stad Dendermonde zet de leden en leid(st)ers van de verschillende jeugdbewegingen in de bloemetjes. Vanaf 15.00 uur kan je terecht op de Grote Markt voor een gratis gadget, een hapje en een drankje.

Je bent nog geen lid van de jeugdbeweging, maar zou je bij een Dendermondse groep willen aansluiten? Kijk eens op onze grote jeugdbewegingenpagina, je vindt er gegarandeerd een groep die bij je past.

Aanvulling (17 oktober):
Marius Meremans, schepen van Jeugd, laat in een mededeling weten dat één op 7 kinderen in Dendermonde aangesloten is bij een jeugdbeweging. “Jeugdbewegingen zijn weer hip en ‘in’, en hun aantal is stijgende”, schrijft hij. “Vanuit het stadsbestuur juichen we dit toe, en het is weer eens het bewijs dat het engagement bij onze jeugd niet verdwenen is. Op deze dag willen we dan ook een welgemeend ‘dankuwel’ zeggen!”

Aanvulling (19 oktober):
De fotograaf van Editie maakte dit prachtige beeld op de Grote Markt deze namiddag. Of hoe één foto kan aantonen dat de Dag van de Jeugdbeweging in Dendermonde geslaagd is.

Dag van de Jeugdbeweging

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

4 reacties

Geef een reactie