Dendermonde wint (weer) sportief van Aalst

Appels – De afgelopen weken kwam de vete tussen Aalst en Dendermonde via enkele ludieke acties opnieuw in het nieuws. Afgelopen zondag stonden beide steden ook nog eens sportief tegenover elkaar. De Dendermondse korfbalclub Appels KC nam het thuis op tegen Ago Aalst. Het ging om de eerste terugwedstrijd in de voorronde van de veldcompetitie in Derde Nationale A. De wedstrijd werd nipt gewonnen door Appels met 12-11. In het begin van het seizoen werd ook de heenwedstrijd gewonnen met 9-14. Daarmee staat het sportief alvast 2-0 voor Dendermonde. In de ludieke acties staat het zoals jullie al wisten 1-1.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie