Zoeken

ACV voert morgen actie aan het station in Schoonaarde

Schoonaarde – ACV Berlare en ACV Schoonaarde houden op dinsdag 23 oktober om 6.15 uur een handtekeningenactie aan het station van Schoonaarde. De actievoerders hopen zo de NMBS aan te sporen om vroegere beloften na te komen.

ACV : “Na meerdere klachten had de NMBS in 2006 beloofd om dit jaar de parking en de toegangsweg beter en vooral veiliger te maken. Dat leverde tot nu enkel gesprekken (het laatste in november 2006) op en een herhaling van de belofte via e-mail. Naar verluidt is de stad Dendermonde bereid de toegangsweg te verbeteren als ze die in erfpacht krijgt, wat de NMBS weigert. De parking ligt vol met putten, waarvan verschillende zo diep dat ze wagens die er in rijden kunnen beschadigen. Het ACV vraagt ook degelijke verlichting aan de parking om het onveiligheidsgevoel – ook al verhoogd door het sluiten van het stationsgebouw waardoor ook de controle wegviel – weg te werken en inbraken te vermijden. Er wordt ook gesproken van drugverhandeling.”

Bron: www.grootberlare.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie