600 kilo mosselen bij chiro Grembergen

Grembergen – Nu zondag 28 oktober organiseren de chiro’s van Grembergen opnieuw hun jaarlijkse mosselsouper. Met de opbrengst financieren Chiro Sagevo en Chiro Don Bosco hun lokalen, het onderhoud en de vaste kosten voor water, gas en elektriciteit.

Koen Michiels van Chiro Don Bosco verwacht tussen de vijf- en zeshonder bezoekers. “De mosselen worden à volonté opgediend. In totaal gaat het om ongeveer een 600 kg mosselen! Stoofvlees is er ook voor die dat geen mosselen lusten”, vertelt hij.

Alle info op www.mosselsouper.chiro-donbosco.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord