Search

600 kilo mosselen bij chiro Grembergen

Grembergen – Nu zondag 28 oktober organiseren de chiro’s van Grembergen opnieuw hun jaarlijkse mosselsouper. Met de opbrengst financieren Chiro Sagevo en Chiro Don Bosco hun lokalen, het onderhoud en de vaste kosten voor water, gas en elektriciteit.

Koen Michiels van Chiro Don Bosco verwacht tussen de vijf- en zeshonder bezoekers. “De mosselen worden à volonté opgediend. In totaal gaat het om ongeveer een 600 kg mosselen! Stoofvlees is er ook voor die dat geen mosselen lusten”, vertelt hij.

Alle info op www.mosselsouper.chiro-donbosco.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie