Harige Bende op bezoek in het ziekenhuis

Dendermonde – Vreemd volk in de gangen van het ziekenhuis Sint-Blasius deze ochtend. De Harige Bende ging er op bezoek in de kinderafdeling. Ze kwamer er persoonlijk brooddozen, t-shirts en de laatste editie van de Tettergazet uitdelen aan de kinderen die noodgedwongen daar zijn in plaats van thuis.Het is de ‘Zeg jong’-werkgroep die, onder het motto “elk kind telt”, de Harige Bende uitnodigde naar het ziekenhuis. De cadeautjes zijn leuk, maar “tegelijk willen we een hart onder de riem steken van de jonge patiëntjes evenals van de dokters en verpleegkundigen, die daar het beste van zichzelf geven”, aldus schepenen Marius Meremans en Leen Dierick namens de werkgroep.

De Tettergazet van september 2007 staat ook op de website van de stad Dendermonde in PDF.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord