Zoek

Harige Bende op bezoek in het ziekenhuis

Dendermonde – Vreemd volk in de gangen van het ziekenhuis Sint-Blasius deze ochtend. De Harige Bende ging er op bezoek in de kinderafdeling. Ze kwamer er persoonlijk brooddozen, t-shirts en de laatste editie van de Tettergazet uitdelen aan de kinderen die noodgedwongen daar zijn in plaats van thuis.Het is de ‘Zeg jong’-werkgroep die, onder het motto “elk kind telt”, de Harige Bende uitnodigde naar het ziekenhuis. De cadeautjes zijn leuk, maar “tegelijk willen we een hart onder de riem steken van de jonge patiĆ«ntjes evenals van de dokters en verpleegkundigen, die daar het beste van zichzelf geven”, aldus schepenen Marius Meremans en Leen Dierick namens de werkgroep.

De Tettergazet van september 2007 staat ook op de website van de stad Dendermonde in PDF.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie