Aanstelling pastoor Paul De Craene op 11 november

pauldecraene1 Sint-Gillis – Monseigneur Luc Van Looy benoemde E.H. Paul De Craene (56), momenteel verbondsproost Sociale Werken Regio Waas en Dender, als nieuwe pastoor voor de Sint-Egidiusparochie in Sint-Gillis. “Hij was gedurende vele jaren onderpastoor in Oostakker en is nu al heel wat jaren verbondsproost. In die laatste functie heeft hij zeker heel wat mensen leren kennen in het Dendermondse. Wij zijn gelukkig met deze benoeming en zijn er van overtuigd dat hij – gesteund door zijn parochianen – deze taak met ijver en toewijding zal weten te behartigen”, aldus de Dendermondse deken Paul De Baere in een mededeling. De aanstelling van E.H. Paul De Craene vindt plaats op zondag 11 november om 15 uur tijdens een eucharistieviering in de parochiekerk van Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie