Zoek

Aanstelling pastoor Paul De Craene op 11 november

pauldecraene1 Sint-Gillis – Monseigneur Luc Van Looy benoemde E.H. Paul De Craene (56), momenteel verbondsproost Sociale Werken Regio Waas en Dender, als nieuwe pastoor voor de Sint-Egidiusparochie in Sint-Gillis. “Hij was gedurende vele jaren onderpastoor in Oostakker en is nu al heel wat jaren verbondsproost. In die laatste functie heeft hij zeker heel wat mensen leren kennen in het Dendermondse. Wij zijn gelukkig met deze benoeming en zijn er van overtuigd dat hij – gesteund door zijn parochianen – deze taak met ijver en toewijding zal weten te behartigen”, aldus de Dendermondse deken Paul De Baere in een mededeling. De aanstelling van E.H. Paul De Craene vindt plaats op zondag 11 november om 15 uur tijdens een eucharistieviering in de parochiekerk van Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie