Aanstelling pastoor Paul De Craene op 11 november

pauldecraene1 Sint-Gillis – Monseigneur Luc Van Looy benoemde E.H. Paul De Craene (56), momenteel verbondsproost Sociale Werken Regio Waas en Dender, als nieuwe pastoor voor de Sint-Egidiusparochie in Sint-Gillis. “Hij was gedurende vele jaren onderpastoor in Oostakker en is nu al heel wat jaren verbondsproost. In die laatste functie heeft hij zeker heel wat mensen leren kennen in het Dendermondse. Wij zijn gelukkig met deze benoeming en zijn er van overtuigd dat hij – gesteund door zijn parochianen – deze taak met ijver en toewijding zal weten te behartigen”, aldus de Dendermondse deken Paul De Baere in een mededeling. De aanstelling van E.H. Paul De Craene vindt plaats op zondag 11 november om 15 uur tijdens een eucharistieviering in de parochiekerk van Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord