Zoeken

Harmonie Sint Cecilia kiest meest verdienstelijke muzikant op 18 november

Dendermonde – Op vrijdag 16 en zondag 18 november organiseert de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Dendermonde haar jaarlijks Sint Ceciliafeest. Op vrijdag concerteert de harmonie onder leiding van Renaat Moens in zaal Roxy om 20 uur. De luisteraar krijgt een avond met sterk afwisselende en wervelende muziek aangeboden. Op zondag 18 november om 10 uur geeft voorzitter Kris Verberckmoes een receptie bij hem thuis (Gentse Steenweg 98) om de overhandiging van het vaandel aan de vaandrig te vieren. Daana houdt de de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia een klassiek wandelconcert in het centrum met huldiging aan het oorlogsgedenkteken op het Heldenplein. Om 13.30 uur wordt aangeschoven voor het feestbanket in zaal Roxy. In de loop van de namiddag worden de dirigent, de onderdirigent, de vaandrig en de meest verdienstelijke muzikant van het afgelopen jaar in de bloemetjes gezet.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie