Chelsea FC traint op Desso-kunstgras

Dendermonde – Op dit moment wordt in het trainingscentrum van Chelsea FC een Desso-kunstgrasmat uit Dendermonde geïnstalleerd. De opdracht maakt deel uit van de bouw van het Cobham trainingscentrum van Chelsea FC. Ook andere internationale topclubs zoals Real Madrid, Tottenham Hotspur, 1.FC Nürnberg, VfL Wolfsburg, Feijenoord, NAC trainen al op Desso-kunstgras. In eigen land beschikken ondermeer RSC Anderlecht en Sporting Lokeren over een Desso-grasmat.

Voor de toekomst van de club trekt Chelsea FC de kaart van de jeugd, die ze in eigen rangen wil opleiden tot toekomstige profspelers. Daarbij is het cruciaal om voetbaltechniek zo jong mogelijk aan te leren. Dat kan alleen op velden in perfecte conditie. Kunstgras biedt die constante kwaliteit. Chelsea FC vroeg kunstgrasexpert Desso om het nieuwste voetbalkunstgras te installeren.

Desso is al een bekende speler in de Engelse Premier League. Zo beschikken 13 van de 20 teams over een Desso-systeem in hun stadion en/ of trainingscentrum. Desso Sports Systems installeert het project in samenwerking met haar lokale partner White Horse Contractors.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord