Ann De Coensel vertelt over haar reis door India en Nepal

Schoonaarde – Op maandag 11 september 2006 vertrok Ann De Coensel voor “een trip van 11 maanden doorheen India, Nepal, Thailand, Myanmar, Laos, Cambodja, Vietnam, China, Mongolië en Rusland”. Dat was althans haar bedoeling. Een paar maanden later lazen we op haar website de volgende correctie: “een trip van 11 maanden die begint in India, de rest is onzeker”. Blijkbaar hadden India en Nepal zo veel te bieden, dat ze er bleef tot half juni dit jaar.

Iedereen krijgt de kans haar boeiende verhalen te komen beluisteren op vrijdag 23 november om 20 uur in de parochiezaal, Moleneinde 1 in Schoonaarde. Ann De Coensel ook een selectie van haar mooiste foto’s projecteren. De toegang is gratis! De organisatie is in handen van KWB Schoonaarde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord