Zoeken

Heemkring Baceroth doet spectaculaire vondst

Baasrode – Heemkring Baceroth kon een aantal 8mm- en 16mm-films met beelden van Baasrode in de jaren ’50, ’60 en ’70 bemachtigen. “We maakten hiervan een compilatie en dit resulteerde in een film die ongeveer 2 keer 45 minuten duurt. Deze film willen we aan het publiek voorstellen in de gemeenteschool van Baasrode op zaterdag 15 december om 20 uur en zondag 16 december om 15 uur. Het zijn unieke beelden die men moet gezien hebben”, vertelt secretaris Peter Sarens. De toegang is gratis.

Meer informatie : www.baceroth.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie