Zoeken

Protest tegen verdwijnen postkantoor Sint-Gillis

Sint-Gillis – De plannen van De Post om het kantoortje in Sint-Gillis te sluiten, zorgt voor beroering. Eerder al verzamelden bezorgde burgers handtekeningen in de hoop De Post op andere ideeën te brengen. Nu reageert ook CD&V Dendermonde. “Het partijbureau van de Dendermondse CD&V-afdeling neemt met verwondering kennis van het voornemen van De Post om, na de kantoren van Baasrode en Oudegem, het postkantoor van de grootste deelgemeente, Sint-Gillis-Dendermonde, te sluiten”, luidt het in een medeling.

De lokale CD&V eist van De Post op zijn minst een centraal gelegen Postpunt met ruime openingsuren. Voorzitter Dimitri Verheyden: “Een vlotte toegang tot de basisdienstverlening van De Post is cruciaal voor de participatie van de inwoners, en in het bijzonder de minder mobiele, aan het sociale leven van vandaag.” Daarnaast wil de partij extra capaciteit voor het kantoor in Dendermonde centrum, dat door de sluitingen extra werk mag verwachten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Het is schandalig dat het kantoor te sint-gillis gesloten is. Het was bijna
    permanent bemand door 2 postbedienden en nu in dendermonde zitten er maar 3. Men moet tot 1 uur wachten om een zending af te halen. Wij hebben een postpunt gekregen in de delhaize op sint-gillis waar het er heel stuntelig aantoe gaat en waar wij vinden dat deze mensen niet opgeleid zijn om met de privacy van sommige poststukken om te gaan.

Geef een reactie