Zoek

Vrachtwagen vernielt bovenleiding aan spooroverweg

Oudegem – Deze namiddag gebeurde een spectaculair verkeersongeval aan de spooroverweg op de Oudegemsebaan in Oudegem. Een Duitse vrachtwagenbestuurder reed er een slagboom stuk en vernielde een deel van de elektrische bovenleiding. De brokstukken lagen verspreid over de rijbaan en er was gevaar voor elektrocutie. De brandweerkorpsen van Dendermonde en Oudegem rukten uit. Het treinverkeer op de lijn Dendermonde-Gent werd tijdelijk onderbroken. Nadien verliep het treinverkeer vertraagd.

Lees hier wat Het Laatste Nieuws meldt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie