Zoek

Zorgt krachtbalclub ‘t Botterken zondag voor een verrassing?

Baasrode – Met de komst van het West-Vlaamse Avanti Lissewege staat dit weekend voor de heren van krachtbalclub ’t Botterken Baasrode een loodzware wedstrijd op het programma. Lissewege is immers de eenzame leider in 2de nationale bij het krachtbal.

Maar wie had ooit durven dromen dat Baasrode na 7 speeldagen meteen in de bovenste regionen van de rangschikking terug te vinden zou zijn. De nieuwkomer in 2e nationale verbaasde tot dusver vriend en vijand. Met een mooi saldo van 22 punten op een maximum van 28 prijkt Baasrode zelfs op een mooie gedeelde derde plaats. En net nu volgt de topper tegen Lissewege. Het team uit het pittoreske dorpje wil immers zo snel mogelijk terug naar 1e nationale waar het ooit een vaste waarde was. De West-Vlamingen razen doorheen deze competitie en laten ondertussen een indrukwekkende zegereeks optekenen.

Maar zondagochtend weten we tot wat de op papier sterkste aanval uit 2e nationale vermag tegen het mentaal sterke Baasrode dat ondertussen een serieuze thuisreputatie aan het opbouwen is. Op de Baasroodse Molenberg is dit seizoen immers nog geen enkel team huiswaarts gekeerd met de volle buit en dat willen ze daar in Baasrode ook zo houden. Baasrode zorgde al meermaals voor een stunt dit seizoen en is misschien wel dé ploeg die de zegereeks van Lissewege kan stoppen.

Zondagmorgen 18 november om 10.30 uur op de krachtbalterreinen te Baasrode weten we meer. De reserven van ’t Botterken werken reeds om 9.30 uur hun wedstrijd af. (jf)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie