Zoek

Witte lintjes tegen geweld op vrouwen

Dendermonde – Vandaag, op de Internationale Dag voor de Uitroeiing van Geweld tegen Vrouwen, organiseren CD&V-afdelingen overal in Vlaanderen een ‘Witte Lintjes Campagne’. Ook de Dendermondse afdeling doet mee. Onder leiding van Leen Dierick en Thérèse van Gucht deelden de Dendermondse CD&V-ers (mannen én vrouwen) deze ochtend witte lintjes en folders uit aan het station.

Met de slogan “waarom er zoveel vrouwen tegen de deur lopen” vraagt CD&V dit jaar specifiek aandacht voor de problematiek van geweld binnen partnerrelaties en slachtoffer- en dadertherapie via daderhulpverlening.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie