Witte lintjes tegen geweld op vrouwen

Dendermonde – Vandaag, op de Internationale Dag voor de Uitroeiing van Geweld tegen Vrouwen, organiseren CD&V-afdelingen overal in Vlaanderen een ‘Witte Lintjes Campagne’. Ook de Dendermondse afdeling doet mee. Onder leiding van Leen Dierick en Thérèse van Gucht deelden de Dendermondse CD&V-ers (mannen én vrouwen) deze ochtend witte lintjes en folders uit aan het station.

Met de slogan “waarom er zoveel vrouwen tegen de deur lopen” vraagt CD&V dit jaar specifiek aandacht voor de problematiek van geweld binnen partnerrelaties en slachtoffer- en dadertherapie via daderhulpverlening.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord