Witte lintjes tegen geweld op vrouwen

Dendermonde – Vandaag, op de Internationale Dag voor de Uitroeiing van Geweld tegen Vrouwen, organiseren CD&V-afdelingen overal in Vlaanderen een ‘Witte Lintjes Campagne’. Ook de Dendermondse afdeling doet mee. Onder leiding van Leen Dierick en Thérèse van Gucht deelden de Dendermondse CD&V-ers (mannen én vrouwen) deze ochtend witte lintjes en folders uit aan het station.

Met de slogan “waarom er zoveel vrouwen tegen de deur lopen” vraagt CD&V dit jaar specifiek aandacht voor de problematiek van geweld binnen partnerrelaties en slachtoffer- en dadertherapie via daderhulpverlening.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie