Zoek

DJ-contest op TROS fm

Dendermonde – Lokale radio TROS fm organiseert een DJ-contest. Niet zomaar een wedstrijd plaatjes draaien, maar een heuse vuurdoop: de 20 kandidaten, geselecteerd op basis van een ingezonden demo, gaan live de ether in. De eerste vier bijten vanavond, vrijdag 16 november, om acht uur de spits af. De overige kandidaten komen, per vier, de komende woensdag- en vrijdagavonden aan bod.

Een jury van TOPradio DJ’s zal de twintig kanidaten beoordelen op hun technische kwaliteiten, hun persoonlijkheid, vindingrijkheid en uiteraard op hun verbale capaciteit. De vijf besten gaan door naar de finale. De uiteindelijke winnaar krijgt zijn eigen wekelijkse radioshow voor de Denderstreek.

Je kan wedstrijd op de voet volgen via 103.9 MHz.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie