Postkantoor Sint-Gillis: “Geen sluiting zonder alternatief”

Sint-Gillis – Het postkantoor in Sint-Gillis ligt onze politici blijkbaar nauw aan het hart. Ook Barbara Pas, naast gemeenteraadslid voor Vlaams Belang ook lid van de federale kamer, mengt zich in de discussie en ondervraagde staatssecretaris Bruno Tuybens (SP.A). Pas deed dat gisteren in de kamercommissie Infrastructuur.

Volgens de staatssecretaris komt er in de huidige situatie geen sluiting, zo laat Barbara Pas weten in een persbericht. Voor de toekomstplannen verwees Tuybens, die zoals het er nu naar uitziet naar de oppositiebanken verhuist, naar zijn opvolger. Wel benadrukte hij dat het algemeen principe van de Post ook in Dendermonde zal toegepast worden: geen sluiting indien er geen alternatief is voorzien.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie