Zoeken

Postkantoor Sint-Gillis: “Geen sluiting zonder alternatief”

Sint-Gillis – Het postkantoor in Sint-Gillis ligt onze politici blijkbaar nauw aan het hart. Ook Barbara Pas, naast gemeenteraadslid voor Vlaams Belang ook lid van de federale kamer, mengt zich in de discussie en ondervraagde staatssecretaris Bruno Tuybens (SP.A). Pas deed dat gisteren in de kamercommissie Infrastructuur.

Volgens de staatssecretaris komt er in de huidige situatie geen sluiting, zo laat Barbara Pas weten in een persbericht. Voor de toekomstplannen verwees Tuybens, die zoals het er nu naar uitziet naar de oppositiebanken verhuist, naar zijn opvolger. Wel benadrukte hij dat het algemeen principe van de Post ook in Dendermonde zal toegepast worden: geen sluiting indien er geen alternatief is voorzien.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie