Postkantoor Sint-Gillis: “Geen sluiting zonder alternatief”

Sint-Gillis – Het postkantoor in Sint-Gillis ligt onze politici blijkbaar nauw aan het hart. Ook Barbara Pas, naast gemeenteraadslid voor Vlaams Belang ook lid van de federale kamer, mengt zich in de discussie en ondervraagde staatssecretaris Bruno Tuybens (SP.A). Pas deed dat gisteren in de kamercommissie Infrastructuur.

Volgens de staatssecretaris komt er in de huidige situatie geen sluiting, zo laat Barbara Pas weten in een persbericht. Voor de toekomstplannen verwees Tuybens, die zoals het er nu naar uitziet naar de oppositiebanken verhuist, naar zijn opvolger. Wel benadrukte hij dat het algemeen principe van de Post ook in Dendermonde zal toegepast worden: geen sluiting indien er geen alternatief is voorzien.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord