Search

CC Belgica gaat Web 2.0

Dendermonde – Cultuurcentrum Belgica heeft naast een klassieke webpagina nu ook een eigen stek op MySpace. MySpace is een sociaal netwerk op internet waar vooral jongeren actief zijn. Het idee om via MySpace jongeren te bereiken, komt van Tom Bogman. “Myspace leek mij in eerste instantie het meest aangewezen. Misschien moeten we later ook eens naar Facebook e.a. kijken”, laat hij op zijn eigen blog weten.

CC Belgica is, zo lezen komen we via de gloednieuwe MySpace-pagina te weten, nog ‘single’ en geïnteresseerd in ‘dating’ en zelfs een serieuze relaties (‘serious relationships‘). Wie op de uitnodiging wil ingaan en vriend van CC Belgica wil worden, weet waarheen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie