Dendermondse band speelt in Nijdrop

Dendermonde – The Father, The Son & The Holy Simon, één van de betere Dendermondse bands, speelt op vrijdag 30 november in Nijdrop in Opwijk. Op het podium komen ook The Blackbox Revelation en Tokota. De toegang bedraagt voor niet-leden 8 euro.

The Father, The Son & The Holy Simon ontstond eind 2005. Linard “The Son” Van den Bossche (gitaar en zang) en Simon “The Holy” Ruyssinck (drums) besloten een groep te vormen waarin strakke rock maken het belangrijkste doel was. Hiervoor hadden zij echter nog een bassist nodig. Zo kwam Kurt “The Father” Van den Bossche (basgitaar) bij de groep en was het trio compleet. Na het bedenken van een passende groepsnaam was het moment aangebroken zich te tonen aan de buitenwereld. Hierna vlotte het met de band en de nummers volgden elkaar op. Al wie houdt van een krachtige rockband met een licht bluesgehalte is bij ‘The Father the Son and the Holy Simon’ aan het juiste adres.

Het zou leuk zijn als een ‘Dendermondse delegatie’ op 30 november richting Opwijk afreist. 🙂 Laat in de comments iets horen!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord