Dendermondse band speelt in Nijdrop

Dendermonde – The Father, The Son & The Holy Simon, één van de betere Dendermondse bands, speelt op vrijdag 30 november in Nijdrop in Opwijk. Op het podium komen ook The Blackbox Revelation en Tokota. De toegang bedraagt voor niet-leden 8 euro.

The Father, The Son & The Holy Simon ontstond eind 2005. Linard “The Son” Van den Bossche (gitaar en zang) en Simon “The Holy” Ruyssinck (drums) besloten een groep te vormen waarin strakke rock maken het belangrijkste doel was. Hiervoor hadden zij echter nog een bassist nodig. Zo kwam Kurt “The Father” Van den Bossche (basgitaar) bij de groep en was het trio compleet. Na het bedenken van een passende groepsnaam was het moment aangebroken zich te tonen aan de buitenwereld. Hierna vlotte het met de band en de nummers volgden elkaar op. Al wie houdt van een krachtige rockband met een licht bluesgehalte is bij ‘The Father the Son and the Holy Simon’ aan het juiste adres.

Het zou leuk zijn als een ‘Dendermondse delegatie’ op 30 november richting Opwijk afreist. 🙂 Laat in de comments iets horen!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord