Geen fietsenstalling meer in Schoonaarde

Schoonaarde – Hilde Dierickx (Open VLD) is bekommerd om de fietsers in Schoonaarde. “Bij de afbraak van het gemeentehuis is ook de fietsenstalling verdwenen naast het gemeentehuis. Dagelijks werden er 25 à 30 fietsen geplaatst, vooral door scholieren die op het dorpsplein de bus nemen. Ik vroeg in de raadscommissie om zo spoedig mogelijk een nieuwe fietsbergplaats te voorzien”, e-mailt ze. Schoonaardenaar Eddy Mertens, Open VLD, ziet volgens Dierickx deze nieuwe fietsenstalling liefst in de nabijheid van de bushalte.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

  1. Wat een geluk dat we Hilde hebben in Dendermonde, het zou hier anders nogal in de soep draaien! Als we hun partijblad mogen geloven heeft ze er zelfs in haar eentje voor gezorgd dat Hoogveld K er niet komt.

    (ironie modus off)

Geef een antwoord