Geen fietsenstalling meer in Schoonaarde

Schoonaarde – Hilde Dierickx (Open VLD) is bekommerd om de fietsers in Schoonaarde. “Bij de afbraak van het gemeentehuis is ook de fietsenstalling verdwenen naast het gemeentehuis. Dagelijks werden er 25 à 30 fietsen geplaatst, vooral door scholieren die op het dorpsplein de bus nemen. Ik vroeg in de raadscommissie om zo spoedig mogelijk een nieuwe fietsbergplaats te voorzien”, e-mailt ze. Schoonaardenaar Eddy Mertens, Open VLD, ziet volgens Dierickx deze nieuwe fietsenstalling liefst in de nabijheid van de bushalte.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Eén reactie

  1. Wat een geluk dat we Hilde hebben in Dendermonde, het zou hier anders nogal in de soep draaien! Als we hun partijblad mogen geloven heeft ze er zelfs in haar eentje voor gezorgd dat Hoogveld K er niet komt.

    (ironie modus off)

Geef een reactie