Zoek

Aantal werklozen daalt met 20 procent

Dendermonde – Schepen en Vlaams volksvertegenwoordiger Bart Van Malderen (sp.a) is bijzonder tevreden met de daling van de werkloosheid in het arrondissement Dendermonde. In september werden 4.971 werklozen genoteerd en dat is een daling met 20 procent in vergelijk met dezelfde periode vorig jaar.

Bart Van Malderen: “De daling is het grootst bij de jongeren en bij vrouwen tussen 45 en 49 jaar (-30%). De actieve rol van de VDAB om mensen te stimuleren in hun zoektocht naar werk en het succes van de dienstencheques zijn hierin van groot belang.”

Lees hier het volledige bericht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie