Aantal werklozen daalt met 20 procent

Dendermonde – Schepen en Vlaams volksvertegenwoordiger Bart Van Malderen (sp.a) is bijzonder tevreden met de daling van de werkloosheid in het arrondissement Dendermonde. In september werden 4.971 werklozen genoteerd en dat is een daling met 20 procent in vergelijk met dezelfde periode vorig jaar.

Bart Van Malderen: “De daling is het grootst bij de jongeren en bij vrouwen tussen 45 en 49 jaar (-30%). De actieve rol van de VDAB om mensen te stimuleren in hun zoektocht naar werk en het succes van de dienstencheques zijn hierin van groot belang.”

Lees hier het volledige bericht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie