Zoeken

Club Brugge – Anderlecht op groot scherm

Grembergen – Op zondag 16 december kan je in de kantine van voetbalclub SK Grembergen de wedstrijd Club Brugge – Anderlecht rechtstreeks volgen op groot scherm. Omdat de wedstrijd al om 13 uur start wordt voor de liefhebbers warme beenhesp ‘op z’n Grembergs’ klaargemaakt. Na afloop van de match op televisie volgt de topwedstrijd SK Grembergen – E. Verrebroek. De toegang, de maaltijd met warme beenhesp én de ambiance kosten slechts 5 euro. Als je mee aan tafel wilt schuiven, is het belangrijk vooraf te reserveren. Wie enkel komt kijken (zonder maaltijd), hoeft zich natuurlijk niet in te schrijven en betaalt enkel de entree voor de wedstrijd.

www.skgrembergen.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie