Zoek

dendermonde.be is ‘runner-up’

Dendermonde – De website van de stad Dendermonde is een ‘runner-up’. Dat wil zeggen dat de website beter dan gemiddeld scoort, èn het potentieel heeft om tot een topper door te groeien. Toch kan ze op meerdere vlakken nog belangrijke vooruitgang boeken. Dat blijkt uit een studie van Indigov, een spin off van de KU Leuven gespecialiseerd in de Informatie Maatschappij, en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten.

In totaal zijn er 42 stedelijke of gemeentelijke websites in de hoogste categorie ’topper’, met Gent als beste. In de tweede groep zijn er 99 websites die, zoals Dendermonde, als ‘runner-up’ beschouwd worden.

De website van Dendermonde zou nog dit jaar vernieuwd worden, zei bevoegd schepen Leen Dierick nog op de gemeenteraad van oktober. Zo zou dendermonde.be na de upgrade voldoen aan de voorwaarden van het AnySurfer-label.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 Responses

  1. Lelijk is ze wel, maar je vind er toch de nodige informatie op en dat is toch ook belangrijk. Een prachtige site waar niets opstaat is ook niet echt nuttig 😉 Dus ik kan me wel wat vinden in een runner-up label voor Dendermonde. Er is zeker nog werk aan, ook kwa info, maar er zijn gemeenten waar het nog slechter gesteld is 😉

Geef een reactie