“De Post moet dienstverlening blijven garanderen”

Dendermonde – In een brief aan Johnny Thijs, gedelegeerd bestuurder van De Post, betreurt schepen en Vlaams volksvertegenwoordiger Bart Van Malderen (sp.a) dat ook de postkantoren in Sint-Gillis en Grembergen dicht gaan en hierdoor slechts één postkantoor in Dendermonde over blijft. Van Malderen heeft tevens aan De Post gevraagd te voorzien in een behoorlijke dienstverlening via postpunten in alle Dendermondse deelgemeenten.  

“Sint-Gillis is met meer dan 12.000 inwoners de grootste deelgemeente van Dendermonde, daarbij komt dat het bestaande postkantoor van Dendermonde centrum zowel capaciteit- als mobiliteitsproblemen kent, waardoor de dienstverlening in het gedrang komt”, zo stelt Van Malderen. 

Van Malderen is niet de eerste politieker die hier zijn beklag over doet. Eerder pakte ook federaal kamerlid Barbara Pas (Vlaams Belang) al staatssecretaris Bruno Tuybens (sp.a) hierover aan. Hopelijk heeft de gedelegeerd bestuurder meer oren naar deze problematiek dan de staatssecretaris.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie