Zoek

Baasrode neemt het op tegen de regerende landskampioen

Baasrode – In het kader van de bekerwedstrijden ontmoet krachtbalclub ’t Botterken op zondag 16 december KRB Loppem, de huidige landskampioen in het krachtbal.

Een veel sterkere tegenstander kon Baasrode niet loten. Loppem bevindt zich ook dit jaar bovenaan in de rangschikking van de eerste nationale afdeling en verloor dit seizoen enkel nog maar van KBC Male dat momenteel aan de leiding staat.

Aan Baasroodse zijde acht men de winstkansen miniem want het treffen met deze ijzersterke tegenstander vindt bovendien plaats in Loppem. En er is ook geen terugwedstrijd gekoppeld aan deze achtste finales.

De vraag die ons rest is natuurlijk hoe sterk is ‘t Botterken wel. De ploeg zelf kon dit seizoen enkel bij Robland Sint-Michiels geen vuist maken maar in de overige wedstrijden deed Baasrode het steeds meer dan behoorlijk zodat ze momenteel een goede middenmotor vormen in tweede nationale. In de heenronde van de competitie speelde Baasrode reeds tegen de twee dalers van eerste nationale. Aalst kwam in Baasrode verliezen en in Heist kaapte Baasrode in extremis een punt mee. Maar dit Loppem is natuurlijk nog van een veel sterker kaliber. Afwachten of het stugge Baasrode weerwerk kan bieden aan het aanvallend geweld van de landskampioen. Op zondag 16 december om 10.30 uur in Loppem weten we meer! (jf)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie