Zoeken

2 chauffeurs testen positief tijdens verkeersveilige nacht

Dendermonde – In Dendermonde werden tijdens de zogenaamde verkeersveilige nacht van zaterdag op zondag 85 autobestuurders gecontroleerd. Slechts 2 chauffeurs bleken positief te testen. Van één van hen werd meteen het rijbewijs ingetrokken. Met de actie wilden de ordediensten duidelijk maken dat de kans om gepakt te worden als je rijdt onder invloed groot is. In Oost-Vlaanderen had 6,58 procent van de chauffeurs teveel gedronken en dat is bijna één procent meer dan vorig jaar.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie