2 chauffeurs testen positief tijdens verkeersveilige nacht

Dendermonde – In Dendermonde werden tijdens de zogenaamde verkeersveilige nacht van zaterdag op zondag 85 autobestuurders gecontroleerd. Slechts 2 chauffeurs bleken positief te testen. Van één van hen werd meteen het rijbewijs ingetrokken. Met de actie wilden de ordediensten duidelijk maken dat de kans om gepakt te worden als je rijdt onder invloed groot is. In Oost-Vlaanderen had 6,58 procent van de chauffeurs teveel gedronken en dat is bijna één procent meer dan vorig jaar.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie