“Music for Life” in Dendermonde

Dendermonde – De benefietactie Music for Life van Studio Brussel doet ook Dendermonde aan, en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Onze stad is een van de haltes van de “Elfstedentocht” van presentatoren Sofie Lemaire en Stijn Van De Voorde. Die laatste zal op zaterdag 22 december al skeelerend in Dendermonde, en meer bepaald JH Zenith, aankomen. In zijn zog neemt hij Flip Kowlier, De La Vega en Janez Detd mee.

Music for Life staat dit jaar in het teken van drinkwater. Ten voordele van de actie verkopen vrijwilligers Music for Life-karaffen. In Dendermonde zijn de karaffen onder andere nu zondag verkrijgbaar op de kerstmarkt. De verkoop is in handen van de jeugdraad.

Ook politiek Dendermonde weet sinds de gemeenteraad van gisteren over de actie. Waar elk gemeenteraadslid normaal een flesje plat en bruisend water krijgt, stond er gisteren voor iedereen kraantjeswater in een karaf van de actie klaar. De stad kocht de karaffen aan op vraag van de burgemeester.

Zet je zelf ook een Music for Life-actie op in Dendermonde? Laat het weten in de comments!

Update. Stijn Van De Voorde gaf deze namiddag op Studio Brussel uitleg bij het programma in JH Zenith. Herbeluister het fragment hier.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

4 reacties

Geef een antwoord