Search

Eerste EP voor The Father, The Son & The Holy Simon

Dendermonde – De Dendermondse band The Father, The Son & The Holy Simon stelt op vrijdag 28 en zaterdag 29 december zijn debuut-cd voor in café Goliath aan de Grote Markt.

“Drievuldigheden zijn niet alleen heilig in de bijbelse context. Er gaat ook op muzikaal vlak niks boven een goed powertrio dat in staat is de boel serieus te doen rocken. Kurt (the father), Linnard (the son) en Simon (De heilige) slaagden er in 2007 in om Dendermonde te verbazen met een muur van rock’n’roll, blues en intensiteit. Zeg maar Wolfmother met het rootsgevoel van Led Zeppelin. Met een nieuw jaar in het vooruitzicht bezocht The Father, The Son & The holy Simon eerder dit jaar dé studio in Asse en nam onder het goedkeurend oog van Maarten Heynderickx (Millionaire, Zornik) een eerste EP op. Vijf moddervette en goudeerlijke bluesrocksongs die bij een eerste beluistering een smakelijke “yeaaaah” doen oproepen. U hoeft ons niet te geloven, maar geef ons de kans om u te overtuigen. Graag nodigen wij u uit op het voorstellingsweekend van dit eerste wapenfeit.”, aldus organisator Davy De Decker.

De officiële persvoorstelling en een akoestisch optreden vinden plaats op vrijdag 28 december om 20 uur. Op zaterdag 29 december vindt eveneens om 20 uur een volledig plugged live-concert plaats.

http://www.myspace.com/thefatherthesonandtheholysimon

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie