Zoeken

Dendermondse perskring zoekt kandidaten persprijzen

Dendermonde – De Dendermondse perskring zoekt kandidaten voor de jaarlijkse persprijzen. De prijzen bestaan al sins 1975. “Via die persprijzen wil de Perskring stille werkers in het daglicht plaatsen, een persoon of een vereniging belonen die zich in het bijna voorbije jaar bijzonder verdienstelijk maakte voor de gemeenschap of prestaties leverde die een regionale, nationale of zelfs internationale weerklank vonden”, aldus secretris Willy Van Damme van de perskring.

De perskring lauwert in twee categorieën. Vorig jaar ging kunstenaar Tuur De Rijbel uit Buggenhout aan de haal met de prijs in de sociaal-culturele sector. Honoré De Blieck van de Dendermondse Ijsberen was laureaat in de categorie sport.

Ook dit jaar zoekt de perskring kandidaten uit de gemeenten waar de leden actief zijn (naast Dendermonde zijn dat ook Buggenhout en Lebbeke). Ken je iemand die het verdient te worden gelauwerd? Een vereniging die uitblonk in 2007? Vind je dat je het zèlf meer dan wie ook verdient om de prijs op je schouw te mogen zetten? Laat iets weten aan Hugo Aerts, voorzitter van de Dendermondse Perskring, via email of de gewone post (Kapucijnenlaan 11 in 9200 Dendermonde). Je hebt nog tot 26 januari.

De winnaars krijgen hun persprijs normaal begin april, tijdens een plechtige academische zitting in het Dendermondse stadhuis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie