Nieuwe riolering kruispunt Dr. Haekstraat en Leugestraat

Grembergen – Het Vlaams gewest laat alle gevaarlijke punten op gewestwegen herinrichten en één van de geplande projecten is de doortocht Dokter Haekstraat-Hamsesteenweg in Grembergen. Ook de rotonde aan het kruispunt van de Martelarenlaan en de Zeelsebaan staat op het programma.

De herinrichting van het kruispunt van de Dokter Haekstraat met de Gaverstraat komt binnenkort aan bod, maar eerst zal de gebrekkige riolering op het kruispunt van de Dokter Haekstraat met de Leugestraat worden verneiuwd om de veiligheid op dit kruispunt te verzekeren.

De werken starten tijdens de eerste helft van januari en zullen ongeveer acht weken duren. Het doorgaand verkeer in de Dokter Haekstraat wordt niet onderbroken. De Leugestraat zal echter niet bereikbaar zijn via de Dokter Haekstraat.

Het stadsbestuur plant in februari een informatievergadering om de timing en de fasering van het project in de Dokter Haekstraat-Hamsesteenweg (tussen Dokter Haekstraat nr. 20 en het kruispunt met de Gaverstraat) toe te lichten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie