Zoek

Drink op 2008!

Baasrode – De Baasroodse carnalvereniging ‘De Sjikke Stikken’ organiseert vanavond vanaf 18u30 op het dorsplein van Baasrode een nieuwjaarsreceptie. Er wordt geklonken op een veelbelovend 2008 met een gratis drankje en hapje, aagevuld met warmte, gezelligheid en wat muzikale animatie.

“Dit evenement is al aan zijn vierde editie toe”, vertellen de carnavalisten. “Twee jaar geleden werd ons initiatief bekroond door de Koning Boudewijnstichting tot één van ‘de honderd van SAM’. Met dit initatief willen we gewoon mensen samen brengen om elkaar beter te leren kennen en de het beste te kunnen wensen voor het volgende jaar”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie