Zoeken

SK Grembergen legt supporters in de watten

Grembergen – SK Grembergen organiseert op zondag 13 januari een “Dag van de Supporter”. “De derby tegen Schoonaarde is een uitgelezen kans om onze supporters extra in de watten te leggen met onder andere een “druppelstandje”, enkele gratis consumpties en wat hapjes. Tussendoor zorgt discobar “Black & White” voor de nodige ambiance. Bovendien wordt een prachtige herenfiets verloot onder de aanwezige SK-supporters”, aldus het bestuur van de voetbalclub.

Op zondag 27 januari vindt in het lokaal van SK Grembergen de jaarlijkse brunch plaats. Het team van Kwizien Artistiek onder leiding van chef Guy Van De Vyver zorgt voor een culinaire hoogmis. Na de brunch volgt de derby tegen de buren van VK Hamme.

www.skgrembergen.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie