SK Grembergen legt supporters in de watten

Grembergen – SK Grembergen organiseert op zondag 13 januari een “Dag van de Supporter”. “De derby tegen Schoonaarde is een uitgelezen kans om onze supporters extra in de watten te leggen met onder andere een “druppelstandje”, enkele gratis consumpties en wat hapjes. Tussendoor zorgt discobar “Black & White” voor de nodige ambiance. Bovendien wordt een prachtige herenfiets verloot onder de aanwezige SK-supporters”, aldus het bestuur van de voetbalclub.

Op zondag 27 januari vindt in het lokaal van SK Grembergen de jaarlijkse brunch plaats. Het team van Kwizien Artistiek onder leiding van chef Guy Van De Vyver zorgt voor een culinaire hoogmis. Na de brunch volgt de derby tegen de buren van VK Hamme.

www.skgrembergen.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord