Zoeken

Triatleet heeft duwtje in de rug nodig

Baasrode – Triatleet Tomas Mannaert uit Baasrode wil graag opnieuw deelnemen aan de “Ironman Hawaï” en om die sportieve droom te kunnen realiseren, heeft hij een duwtje in de rug nodig.

“Het voorbije jaar was sportief voor mij het mooiste uit mijn loopbaan. Alles begon al vroeg in Maleisië met het gekende resultaat, om nadien in Hawaï de kroon op het werk te zetten. Iedereen die ooit in Hawaï aan de start stond zegt hetzelfde: hier wil ik opnieuw deelnemen. Dit is ook mijn grote doel dit jaar. Ik zal in Oostenrijk en Engeland opnieuw proberen een kwalificatie af te dwingen”, laat Tomas Mannaert weten.

Op zaterdag 26 januari vanaf 17.30 uur organiseert Tomas Mannaert in het Gildenhuis in Sint-Gillis een groot eetfestijn. Op het menu staan frietjes met stoofvlees tegen 8 euro per persoon. Inschrijven kan via e-mail tomasmannaert@hotmail.com of via 0473 46 04 58.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie